Sidor

UNDER GUDS BESKYDD

Välkommen att dela mina tankar om Tro och Liv!

onsdag 26 januari 2022

NILS LITTORINS TAL - Läkaruppropet

Sergels Torg, demontration 22 jan.


Censur? Nej, det har vi inte!
Med stor förskräckelse börjar jag förstå att majoriteten litar helt på vad myndigheterna säger om vaccinationen.

Men vi är många som inte accepterar FMH's och politikernas krav, och är kritiska. 
Det är vi som läser andra forskningsrapporter än de som politikerna vill att vi skall läsa. 
Det är vi som lyssnar till dem som fått svåra biverkningar, ja det är vi som ser konsekvenserna av tvång och verkningslösa v-pass.

Vi är inte "allmänt kritiska", vi är pålästa långt mer än alla som bara accepterat injektionen av en substans som inte är säkerställd.
Detta allvar lyfter läkaren Nils Littorin fram i sitt tal, som hölls i lördags, den 22 januari 2022, på Sergels Torg i Stockholm. Han är även doktor i klinisk mikrobiologi.

Även i Göteborg och Malmö var det stora demonstrationer för att värna vår demokratiska frihet.

Nils Littorin, Läkaruppropet.


Här kommer Nils Littorins tal. Jag har renskrivit det direkt från YouTube där det ligger. Du kan även finna det på Facebook under gruppen LÄKARUPPROPET.

Nils Littorin säger:

"De kan lura alla människor ett tag, den kan till och med lura vissa mänskor hela tiden. Men det kan inte lura hela folket hela tiden!

Läkaruppropet har 200 läkare, professorer, kliniker och docenter, vi har 1600 sjukvårdspersonal och 100 medicinska forskare, vi har över 20.000 engagerade medborgare. 

Vi är inte anti-vaxxers, vi är för vetenskap!

Vi är för säkra, beprövade vaccin och läkemedel, men vi är också 100% för valfrihet, informerat samtycke och rätten att säga nej.

Vi är inte högerextrema, vi är emot extrema inskränkningar av demokratin och brott mot Nürnbergkommissionen.

Och när "fake news media" utmålar oss som ett hot, så vägrar de att bjuda in oss till TV-studion för att få förklara oss. De vet att vi skulle vinna debatten, det är därför. De vet om det.

Nej till vacc-pass.


Men det är inte vi som bryter mot lagen, det är Magdalena Andersson och Lena Hallengren.
Och med vaccinpassen så undergräver Folkhälsomyndigheten sin egen legitimitet och trovärdighet så att det faller en skugga även över sjukvård och vaccination i allmänhet.

Folkhälsan bygger på förtroende mellan vuxna fria individer, och när det förtroendet är brutet så kanske det tar årtionden att reparera
De gör mer skada än alla anti-vaxxers tillsammans.

Läkarens första uppgift är inte göra någon skada. Att tvinga barn, ungdomar och vuxna män under 40 år att utsätta sig för risken för hjärtmuskelinflammation, inte en gång utan upprepade gånger, är ett brott mot den Hippokratiska eden!

Nu tvingas de erkänna att vaccinpassen inte stoppar smittspridning, det stoppar inte infektioner, det stoppar inte pandemin. Det ger ett övergående skydd för den enskilde individen, så varför tvinga folk att ta det. 
Det är ologiskt!

Och med Omikron så har bäste-före-datum passerat och vi bör nu slänga vaccinpassen på historiens skräphög tillsammans med pandemilagen.

Spikproteiner skadar.



Nånstans läste jag om lika värde och respekt för den enskilda människans värdighet. Det är Hälso- och sjukvårdslagen. 
Nånstans läste jag om att den som har störst behov av sjukvård skall ges till den som har störst behov.

Samtidigt slänger vi iväg 22 miljarder för att testa förkylningar, samtidigt som operationer och läkarbesök för svårt sjuka människor ställs in.

När hörde ni senast en politiker lova att vi skall utöka antalet IVA-platser och vårdplatser, som vi har minst av i hela Europa?
När hörde ni någonsin en politiker tala om tidig behandling mot Covid-19?

Ingen visste? Alla stressade och gjorde fel?


Allt de pratar om är restriktioner, tvångsåtgärder och straffbehandlingar, att låta folket betala med inskränkt demokrati och restriktioner för en sjukvård som de har misshandlat i över trettio år, med nedskärningar och fragmentisering av vården.

Nånstans läste jag om skyddet från statliga ingrepp var och en gentemot det allmänna skyddet mot påtvingade kroppsliga ingrepp. Det är regeringsformen.

(Här lämnar mamman över deras barn till honom "Pappi". Men Nils röst är stark i högtalaren och barnet blir rädd. "Pappa, jag vill inte att du skall skrika... pappi!").

Nils Littorins demonstrationstal.



Nånstans läste jag om informerat samtycke. Individens frivilliga samtycket är absolut nödvändigt, utan några som helst påtryckningar, vilseledning, eller andra former av påverkan. Det är Nurnberg-konventionen.

Nånstans läste jag om skyddet mot diskriminering, det är FN's deklaration om mänskliga rättigheter.

Dessa lagar och rättigheter är inga tomma ord för oss i Läkaruppropet. 
Det är en kodex som vi lever för och som bygger på årtusenden av mänsklig civilisation och framsteg, sprungna ur ofattbara grymheter och övergrepp, för att skydda individen mot statens övermakt.

Ingen regering har någonsin frivilligt avsagt sig sin makt. Den makt de har tagit från oss under de senaste två åren kommer de aldrig att ge tillbaka, om vi inte fortsätter att kämpa, mina vänner.

Obehagliga påtryckningar.


De har censurerat sociala medier, de har hindrat människor från att säga farväl till sina döende släktingar, de har stoppat mänskor från att komma in på demensboenden och hjälpa sina gamla.

De har hindrat mänskor från att gå på begravningar, de har stängt ned tusentals företag, gjort tusentals människor arbetslösa, vilket skadar folkhälsan i det långa loppet.

De har gjort det möjligt att stoppa demonstrationer, samtidigt som - och det här sker över hela världen - miljontals mänskor förlorar sina arbeten, samtidigt har de tio rikaste i världen fördubblat sina förmögenheter. 

Att peka ut en grupp i samhället som smittbärare, peka med hela handen för att visa var fienden är, sedan avhumaniserar man dem (oss). Vad är nästa steg?
Titta på Australien, titta på Österrike - dit vill vi inte!

Fortsätt kämpa

Vi säger nej till vaccinpass och ja till frihet."

Slut citat av läkaren Nils Littorins tal i Stockholm.


Uppletad. Påtryckt. Orätt.


Ni som fortfarande är förvånade över att ni inte hört detta innan, försök skriva kritiska kommentarer på sociala medier, så får ni se vad som händer.
Många av mina vänner är censurerade - och inte bemötta med sakliga svar, eftersom det inte finns!
Flera är bortplockade från Fb eftersom de säger nej - hur är det möjligt?

Det är åsiktsregistering och frihetsinskränkning där vi istället skulle fått raka svar - som inte finns. 

Men nu släpper "proppen" och trycket går inte längre att hålla emot.
Jag säger som jag alltid har gjort - håll avstånd och var rädda om varandra.

Den mentala skadan är svår att mäta, för att inte tala om den psykiska ohälsan!
Men de vänskapsrelationer som gått sönder kan jag räkna upp... under stor smärta.

Som sagt, här är de tio frågor som jag vill få svar på.
Ingen vaccinerad ja-sägare har än kunnat ge vettiga förklaringar.



Fria och friska hälsningar, Helene F Sturefelt.

Corona i glaset...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar