Sidor

UNDER GUDS BESKYDD

Välkommen att dela mina tankar om Tro och Liv!

torsdag 9 december 2021

DEN SJUKA LÄKEMEDELSINDUSTRIN

Friskt doftande.


Svenskarna har hög tilltro till myndigheter. Påbud och förordningar som kommer uppifrån makten är sanna och rätta. 
Vi har inte varit i krig på länge och vi vet inte hur propaganda låter.
Inte heller är vi vana vid censur utan tror oss leva i ett fritt land där vi kan ifrågasätta och kritisera.

Fram till nu.

Coronaviruset är lika mycket ett mentalt virus som ett fysiskt.

Fortfarande undrar några hur läkemedelsföretagen  kunde vara så redo att erbjuda ett vaccin till Covid-19, när det i vanliga fall tar ca tio år... De måste ha vetat om vad som var i görningen.

De visste!


Jag vill lyfta fram några tankar från boken "Sjuka pengar - en svensk insider skakar läkemedelsindustrin" - Peter Rosts bok från 2007.

Peter Rost, läkare, är visselblåsaren som sände varningssignaler inifrån läkemedelsindustrin. Han har varit läkemedelschef för Norden och vice VD på världens största läkemedelsföretag Pfizer. Han avslöjanden skakade det amerikanska samhället när det kom ut i början av 2000-talet.

- Läkemedelsbranschen är en gigantisk global profitmaskin. Global tjänar branschen, "Big Pharma", ofattbara 500 miljarder USD årligen.
I boken "Sjuka pengar" jämförs Big Pharma med The Mob; den organiserade brottsligheten.

Boken är en katalog över hur bolagen skyddar sina vinster med oetiska och olagliga metoder. De motarbetar parallellimport av billigare läkemedel. De mutar läkare med kickbacks och fantasifulla konsultarvoden.

Mutor.


Läkaren Peter Rost beskriver hur företaget Pfizer agerar som en fullfjädrad psykopat för att försvara sitt revir.
Ingenting är heligt. Allt är tillåtet så länge det genererar vinst till företaget.

I Sverige är det så att Pfizer betalar läkare för att göra forskningar som visar positiva resultat för deras läkemedel. De korrupta läkarna accepterar välvilligt och stoppar pengarna i egen ficka.

De läkare som inte blir erbjudna dessa summor har ingen aning och tror aningslöst på de korruptas "vetenskapliga artiklar" som publicerar i ansedda tidskrifter - mot betalning.

Men, ska vi inte kunna lita på Farbror Doktorn? 
Det kunde man ju förr.
Ja, det är möjligt, men den globala girigheten har för länge sedan lämnat den medmänskliga omsorgen.

Svart stjärna nära korset.



Varje vaccin skall genomgå fyra faser innan det är godkänt. Covid-19 vaccinet befinner sig fortfarande på steg tre. Fjärde steget tar många år då alla biverkningar skall rapporteras liksom eventuella vaccinskador. Innan dess får det inte släppas och inte heller prövas på människor.

Likväl är det gjort, med beskedet "nödvaccin".
Men det är ingen nöd på gång! Corona är smittsam, men inte dödligt. 99% överlever - glöm inte det!!

Men för att få fart på vaccinförsäljningen startade de PCR-testen, som inte är ett diagnosinstrument, utan bara en metod att hitta ytterst små DNA-fragment, fram för allt vid brottsmål.
För att förstärka analysen av eventuella virus tillsätts ett 20-tala "förstärknings-cykler" som det heter.

Om man förstärker proverna ytterligare några steg, då ökar risken för falska "positiva inslag". (Lars Bern).
Det är detta som har gett mycket höga smitt-tal som inte stämde med verkligheten. PCR-testen har piskat upp stämningen till obehagliga nivåer.
Detta har breddat marken, eller marknaden, för massvaccineringen med de experimentella genpreparaten som nu flödar i folks kroppar.

PCR-testen har piskat upp nivåerna.


Den mycket tveksamma substansen "Spikprotein" är ett sjukdomsframkallande protein.
Docent Bryan Bridle, Ontario, ser hur spikproteinet tar sig ut i blodet och kan orsaka blodproppar och hjärtmuskelinflammation.
Spikproteinet tar sig även in i själva cellkärnan, menar Lars Bern, där det skadar DNA som inte längre kan reparera de skador som uppstår. I långa loppet öppnar detta upp för ökande fall av cancer.

Enligt en konfidentiell, japansk Pfizer-studie har man uppmätt de högsta koncentrationerna av spikproteinet i äggstockar och testiklar...

Livscellerna börjar angripas.


Stephanie Seneff, forskare vid Massachusetts tekniska institut, anser att det nu är tydligt att spikprotein från vaccinet transporteras via blodet till olika organ, även hjärtat och hjärnan.
- Resultatet från den läckta Pfizer-studien, som spårar biodistribution av vaccinets mRNA är inte överraskande, men konsekvenserna är skrämmande, säger Stephanie Seneff till Lifesite News.

De varnar för att vaccinera barn och tonåringar, eftersom Covid-19 oftast inte innebär någon risk för dem att bli allvarligt sjuka.

Så, hur har vi i Sverige kunnat bli så blinda att vi inte längre ifrågasätter eller får ställa kritiska frågor vad gäller vaccinet?

Hur har vi kunnat fastna i en så blind tilltro till läkarkåren och läkemedelsföretagen att vi sväljer allt?

All seriös forskning välkomnar att bli synad. Sanningen blir stärkt av annan sanning.

Men denna propaganda vi nu utsätts för är SJUK. Hör du det - sjuk!!

Läkemedelsbolagen, Big Pharma, är inte snälla. De vill bara tjäna pengar. På dig.

Det korsfästa livet. Den svarta stjärnan.


Till sist.
När vi på sociala medier delar olika artiklar för att belysa frågan från olika infallsvinklar, kommer den grå censurdimman och lägger sig över artikeln, med stora bokstäver "Fake News".... Då kan man vara riktigt säker på att här vill de dölja något - nämligen den sanning som avslöjar deras spel med vår hälsa och våra liv!!

Och tror du att de politiker som kavlat upp armen verkligen fått en dos spikproteiner i sig?
Eller var det bara koksaltlösning, som ett spel för galleriet?

Låt dig inte manipuleras.

Stå emot.

Håll avstånd. Var inte rädd. 

Helene F Sturefelt.

Kritiska frågor mot propagandan?


- Det är inte de sjuka som behöver läkare, det är de friska. Eller hur var det Jesus sa? Pfizer har varit framme och manipulerat här också...

Big Pharma - nej tack.







1 kommentar: